TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu

ZEKA OYUNLARI  TURNUVA SONUÇLARI :

MANGALA

1 Baran  KILIÇ    8E

2 Çınar ÖZKAN    5D

3 Hüma BAYRAM   6A

PENTAGO

1 Baran KILIÇ     8E

2 İdil Irmak  EMEN   6A

3 Selen  CANBAZ   6B

REVERSİ

1 Doğa Deniz  ÜNLÜ   6C

2 Derin  KAYNAK  6A

3 Ömer Asaf ALINPAK   6B

KÜRE

1 Berk ENEZ    6F        Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Okulumuz öğretmenleri şarkılar söylediler.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Yüzme takımımız, açık ara farkla Tekirdağ şampiyonu oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Büyük Önder Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85'inci yılında minnet, saygı ve şükranla andık.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz.

Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı

Kas

01.11.2023 Çarşamba günü saat 13:30'da okulumuz Konferans Salonunda TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM BAŞKANLIĞI Bilim Söyleşileri Ekibi tarafından organize edilen ve konuşmacı olarak Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür SAĞLAM'ın katıldığı "Akıllı Tarımsal Mücadele Uygulamaları" konulu söyleşiyi öğrencilerimiz ilgi ile takip ettiler.

Söyleşimize katılan Prof. Dr. Özgür SAĞLAM hocamıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir ATİLLA'ya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gürcan AYVAZ'a, idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

31.10.2023 tarihinde, gezi kulübümüz tarafından TÜYAP kitap fuarına gezi düzenlenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Aziz Türk milletinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde giriştiği bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi olan cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimiz'in 100. yılılnda sınıf kapılarını süsledik.

Ekm

LGS çalışma sınıfını hazırladık.

24.10.2023 Tarihinden İtibaren Uygulanacak Olan Ders Saatleri

Ekm

17.10.2023 Salı günü saat: 15.30'da okulumuz konferans salonunda "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" yapılmıştır.

Ekm

15.10.2023 tarihinde okulumuz gezi kulübü tarafından "Tarihi Yarımada" gezisi düzenlenmiştir.