TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu

30.06.2021 tarihinde sene sonu öğretmenler kurul toplantımızı yaptık.

Bursluluk sınavı 5 Eylül 2021 tarihinde yapılacaktır.

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi DYK İş Takvimi

Haz

7 HAZİRAN 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN UZAKTAN VE YÜZ YÜZE DERS PROGRAMIMIZ ve DERS SAATLERİ

3 Mayıs 2021 tarihinden itibaren uygulanacak ders programımız ve ders saatleri

2021 - NİSAN AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER TABLOSU

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" ve  "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101. Yılı" kutlu olsun.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN TELAFİ SINAV PROGRAMI

Nis

Ortaokul öğrencilerine LGS kapsamında yapılacak merkezî sınavda da önemli bir kaynak oluşturacak çalışma fasiküllerinin 6. üniteleri yayımlandı.

Nis

02.04.2021 tarihinde sayın Valimiz Aziz Yıldırım, sayın Kaymakamımız Harun Kaya, İl Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı sayın Kıd. Alb. Osman Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ebubekir Atilla ve okulumuza adını veren şehidimizin babası Fahrettin Şengül okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Okulumuz adına ziyaretleri bizi onurlandırmıştır.

Cumhuriyetimizin 97. yılını, öğrencilerimizin hazırladığı programla kutladık.