TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu

Şbt

Okulumuz Küçük Erkek Atletizm takımı Tekirdağ'da ikinciliği elde ederek yeni bir başarıyı daha okulumuza kazandırdı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

20.02.2024 tarihinde okulumuz 5. sınıf öğrencilerine "BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK SEMİNERİ" verildi.

Şbt

Okulumuz küçük kız ve küçük erkek yüzücüleri Tekirdağ'da yapılan Okul Sporları Yüzme Yarışmaları'ndan başarıyla döndüler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Güney Okal 2 altın 2 gümüş madalya

Doğa Deniz Ünlü 3 bronz madalya

Zeynep Gün 2 bronz madalya

Merve Uzun 2 bronz madalya

9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü

Çocukluk Çağı Kanser Günü

Şbt

05.02.2024 tarihinde, 2. dönem başı öğretmenler kurul toplantısını yaptık.

BURSLULUK SINAVI

Ock

Küçük Kız Voleybol takımımız Tekirdağ ikincisi olarak sezonu tamamladı. Beden eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

Ock

Yıldız Kız Voleybol takımımız Tekirdağ ikincisi olarak sezonu tamamladı. Beden eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzdan mezun olarak Tekirdağ Anadolu Lisesi'ni kazanan öğrencilerimiz, okulumuza gelerek 8. Sınıf öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak bu süreci nasıl yönettiklerini anlattılar. Mezun öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

15.01.2024 tarihinde, Kızılay ile koordineli okulumda "KAN" PANYA kapsamında kan bağışında bulunduk. Kan veren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

28.12.2023 tarihinde öğrencilerimizle Malkara Huzurevi Yaşlı Bakım  Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde  kalan büyüklerimiz kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Bu sene üçüncüsünü düzenleyerek geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltı etkinliğimizde öğrencilerimiz ve yaşlılarımız bir araya gelmişlerdir. Etkinliğimizde öğrencilerimiz huzur evinden gelen yaşlılarımıza yazmış oldukları mektup ve hediyeleri  vermişlerdir. Yine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çaldıkları ve söyledikleri   müzik parçaları ile misafirlerimize  keyifli bir kahvaltı ziyafeti sunmuşlardır..

Ara

26.12.2023 tarihinde okulumuz 8. sınıf öğrencileri, İstanbul Erkek Lisesi ve Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Ara

Okulumuzda her yıl 6. sınıflara uygulanan Temel Yetenek Testi (6-8) uygulamaları tüm 6. sınıf öğrencilerine 29 grup olarak uygulanmıştır.

TYT 6-8 sonuçları hakkında 6. sınıf öğrencilerine ve velilerine toplantılar yapılarak bilgi verilmiştir.

Ara

14.12.2023 tarihinde okulumuz 8. sınıf öğrencilerine LGS hakkında seminer verildi.