TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu

2. DÖNEM 2. YAZILI TARİHLERİ

Nis

Tübitak 2204-B İstanbul Avrupa Bölge Yarışmalarında 3. Olduk. Öğrencilerimiz Ceren DÜZGEN, Emine Hayal EGEN, Nihal Tunç' u ve danışman öğretmenimiz Esin Hanoğlu'nu tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ankara’ da Milli Eğitim Bakanımızın katılımıyla gerçekleştirilen temsili 1. Meclis açılışında 7/B sınıfı öğrencimiz Teoman Fikret AKDAĞ, ilimizi temsil etmiştir.

Nis

Okulumuzun Polonya, Estonya ve Bulgaristan ile birlikte yürüttüğü "3,2,1...Time for Health" isimli Erasmus+ KA220 projemizin son toplantı 14-20 Nisan 2024 tarihleri arasında Krosno,Polonya'da yapılmıştır. Toplantıya okulumuzdan 8 öğrenci ve 2 öğretmen katılmıştır. Toplantıda öğrencilerimiz ortak ülkelerden gelen öğrencilerle birlikte sağlık beslenme ve sporun önemi üzerine çeşitli etkinlikler yapmışlar, ev sahibi öğrenci ve velileri ile birlikte vakit geçirerek Polonya kültürünü öğrenmişlerdir.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Öğrencilerimiz Ceren DÜZGEN, Emine Hayal EGEN ve Nihal TUNÇ'un danışman öğretmenleri Esin HANOĞLU ile hazırladıkları "Doğal Bileşenlerle Elde Edilen Çamaşır Deterjanı ÇÖVENMATİK" projesi 2024 yılı ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışması İstanbul Avrupa Bölge Sergisine katıldık. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

17.04.2024 tarihinde Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul tanıtımına online olarak katıldık.

Mrt

Okulumuzda şehit Mehmet Şengül anısına düzenlenen 1. Ortaokul öğrencileri matematik yarışmasında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Beren Sezen ve Zümral Yazıcı dan oluşan satranç takımımız "Birinci" oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

19.03.2024 tarihinde, rehberlik servisimiz tarafından 8. sınıf velilerine 2024 LGS kılavuzu ve liseler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

Mrt

1. Ortaokul Öğrencileri Matematik Yarışması kapsamında 22 Msrt 2024 Cuma günü saat: 16.00 da "Matematik Sınavı" yapılacaktır.

Başvuru Tarihi : 14 - 20 Mart 2024

Mrt

Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu küçük ressamları , Tekirdağ Ramada otelde cumartesi günü sanat etkinliği ile harikalar yarattı.

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Gamze Çimen ile sanat dolu bir güne imza atıldı. Okul müdürü Filiz Bayram, teknoloji tasarım öğretmenleri Yasemin Vidinlioğlu ve Hüsniye Çetintaş'ın büyük katkılarıyla resim kampı büyük bir organizasyona dönüştü. Katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Katılım sağlayan tüm öğrencilere ve velilerimize bu güzel güne ortak oldukları için teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencimiz Güney OKAL, Okul Sporları Küçükler Yüzme Grup müsabakalarında 50 metre kurbağalamada 3. olarak Türkiye finallerine kalmaya hak kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.